Https://youtube.com/devicesupport

Upload durch: YouTube Help
Video Beschreibung:
https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.comTagliste für dieses Video: {{2}}

Suche weitere Videos aus der Kategorie "Howto" Mehr Videos von YouTube Help sehen


Vergleichbare Videos
Xhinni flet gjat ë rukjes: iluminati eshte produkt i iblisit! Kush është Imran Husseini? Hoxhë Shefqet Krasniqi Mashtrimi i madh 2 ( pjesa e 29 ) Lufta e tret ë botërore po afron.
xhinni-flet-gjat-rukjes-iluminati-eshte-produkt-i-iblisit-.htmlxhinni-flet-gjat-rukjes-iluminati-eshte-produkt-i-iblisit-.htmlxhinni-flet-gjat-rukjes-iluminati-eshte-produkt-i-iblisit-.html
Ngjarjet n ë Tripoli, në Damask e ardhja e imam Mehdiut -( Pjesa e parë ) Tmerret e luft ës së tretë botërore N ë cilin vit do të del Imam Mehdiu - Hoxhë Bedri Lika
xhinni-flet-gjat-rukjes-iluminati-eshte-produkt-i-iblisit-.htmlxhinni-flet-gjat-rukjes-iluminati-eshte-produkt-i-iblisit-.htmlxhinni-flet-gjat-rukjes-iluminati-eshte-produkt-i-iblisit-.html


Bookmark setzen:       StumbleUpon       del.icio.us       Reddit       digg       Furl       Spurl       Simpy       YahooMyWeb

Kommentare zu diesem Video: zeigen || verbergen
Kommentare zu diesem Video bei YouTube
Subhanallah ... ( 3 years ago by Mr Bess)
Subhanallah paramendoni niveli i Detit Vdekur n Palestine shkon tu ra posht! perfundimin e botes vetem i madhi Allah e din askush tjeter!
Array ( 1 year ago by 576Mpixel)
Por un
ë e kam lexu krejt një libër tjetër që është Fundi i botës ardhja e imam Mehdiut nga Emin Muhammed Xhemaluddin jo nga Harun Yahya!!
Nuk eshte fundi I ... ( 1 year ago by Adem Rizanaj)
Nuk eshte fundi I botes me ardhjen e imam Mehdiut por eshte shenja e cila po na lajmron fundin e botes ALLAHU e din me se miri
Adnan Oktari apo ... ( 3 years ago by Muslim Elhamdulilah)
Adnan Oktari apo Harun Yahya beson se ai osht Mehdiu.. t'kisha keshillu vlla mos u mer me Adnan Oktarin.. Rrenc osht ai !
Sipas librit te ... ( 3 years ago by Miry Kenedy)
Sipas librit te Adnan Oktarit ,, Fundi i botes dhe Mehdiu,, thot se ardhja e mehdiut
është afer teper afer qe do te thot shumica e haditheve reth mehdiut jane permbushur
Shum interesant se ... ( 1 year ago by 576Mpixel)
Shum interesant se edhe une e kam lexu librin e Fundit t
ë botës dhe ardhjën e imam Mehdiut, shum sene po lidhen ashtu siç e kam lexu... Me të vërtet a mun me qenë i vërtetë ai libër pasi që po lidhet edhe me hadithe, All-llahu e di më së miri. I pa të meta është ai SubhanAll-llah.
Allahu t'ruajt o ... ( 2 years ago by Muslim Elhamdulilah)
Allahu t'ruajt o vlla, mos e lexo at adnan oktarin se ai esht rrenc i madh, ai n'mnyr tinzare pretendon se ai vet esht imam mehdiu.. hiqju atij vlla se sbon ai ! Allahu e di me se miri !
Vetem nje gje e ka ... ( 1 year ago by Kenan Teneqja)
Vetem nje gje e ka keq ky Sheikh se Imam mehdia nuk do te thot vet un jam por shoket dhe njerzit tjer do ti thojn ne Meke afer kabes do ti thon se ti je Imam Mehdiu ai nuk do te pranoj por njerzit do te thot po ti je ai mu ti je ai dhe pastaj ai do te pranon.
Aiiii iiii marrina ... ( 9 months ago by Luan Zeneli)
Aiiii iiii marrina ju kosovart shum popull fetar budall dukeni ne komente ne menyren si flisni .hapni syt e shkeputjuni ktyre arabve te karit . hiqjuni fes e besoni vec ne zot se feja asht faktu esht politik as 1 gje me shum.


Einen Freund auf dieses Video hinweisen:
Direkter Aufruf: 

Code für Links: